Schedule

  1. Itinerary
  1. 12:00 - 13:00 (1 hour)

    Arrivals and pre-Lunch drinks

  2. 13:00 - 13:10 (10 minutes)

    Welcome

  3. 13:10 - 14:45 (1 hour, 35 minutes)

    Three course lunch with wine

  4. 14:45 - 15:00 (15 minutes)

    Entertainment from host

  5. 15:00 - 16:00 (1 hour)

    Awards ceremony

  6. 16:00 - 17:00 (1 hour)

    Post awards drinks and celebrations

  7. 17:00 - 18:00 (1 hour)

    Drinks in the Hotel Bar and terrace